As Hard as It Looks..

Thursday, January 7, 2010

 

Assalamualaikum..


Hadoyai..
Bersusah payah ana (ana? hehe.. tiru anip jap) mencari template yang sesuai untuk cantikkan lagi blog ana ni.. nasib baik jumpe yang macam ana nak.. alhamdulillah.. ana jumpe dekat sini

Dah jumpe yg berkenan nak kene edit lagi satu hal.. Haish..
Dengan xreti hape2.. men buat jek.. sampai la jadi macam ni..
Betul la kalau pepatah org2 tua.. 'x semua benda yg kita lihat itu senang nak buat'
kadang2 kita pandai komen je.. tapi x cuba buat.. ana kdg2 cenggitu gak.. tp nak wat camne kan?
kita hanya perlu berdoa tiap hari agar hari yg mendatang akan lebih baik dari hari yg berlalu.. amin.

Some of my friends hv been asking me to update my blog.. dah bersawang dah.. mcm sawang labah2 yg pejal n friends jumpe kat gunung geulis tu.. nak tau cite klik la http://sebesarzarah.blogspot.com/ (hg kene blanje ana pejal.. ana dah promote blog hang)

I will look 4wd to post more & enhance my blog's appearance
 
p/s: changing blog template will erase some of the widgets on your previous one; so, save your html before applying another template =)

wasalam~

0 comments:

Post a Comment

Patient's complains